De winter lijkt nu toch wel echt voorbij. Het ijs is aan het smelten, mijn waterleiding aan het ontdooien en de schaatsen kunnen weer in het vet. Nu iedereen zo langzamerhand een beetje uit de winterslaap aan het ontwaken is leek het me wel weer tijd voor een update.

 

Einde van een tijdperk

9 (negen!) jaar heb ik met veel plezier bij bigband Want 2 Swing mogen spelen, maar afgelopen december heb ik de beslissing genomen te gaan stoppen. Dit was uiteraard geen makkelijke beslissing maar uiteindelijk wel de juiste. Inmiddels heeft Ancel Klooster de stokjes van mij overgenomen, en hoe! De eerste opnames met de nieuwe drummer zijn inmiddels een feit en klinken te gek! Rest mij nog één man te bedanken: Marco Kerver. Bedankt voor alle geweldige muziek, inzet, geduld en natuurlijk de smerige grappen.

 

Optreden met Inge

De afgelopen tijd heb ik veel met Inge van Calkar gespeeld. In het najaar van 2017 waren we overal te vinden in Nederland in het kader van de Popronde, in november en december hebben we een aantal voorprogramma's mogen verzorgen voor De Dijk en in januari hebben we tijdens ESNS veel opgetreden. In april gaan we 3 keer in het voorprogramma van Miss Montreal spelen en staan er nog veel meer optredens in de planning (koningsdag, 5 mei). Kortom, lekker druk!

 

Voorspeelconcert

Afgelopen zaterdag 3 maart was er weer een voorspeelconcert van mijn leerlingen. Wat is het toch leuk om al die drummers (en drummeressen) in actie te zien en vooral hoe trots de ouders zijn. Super bedankt allemaal en tot 14 juli (dan is het afsluitende concert voor de zomervakantie). Foto's volgen snel!