Het updaten van de website schiet er wel eens bij in. Dit lijkt me nogal een understatement aangezien het inmiddels zo’n 1,5 jaar geleden is dat er voor het laatst een nieuw verhaaltje op mijn website is verschenen. Ik hoop vanaf nu wat vaker iets te plaatsen, al is het maar voor mezelf.

WANTON

WANTON heeft vorig jaar april het debuutalbum uitgebracht. Op het album staat 11 prachtige liedjes en ik ben enorm trots op het eindresultaat. In een uitverkochte Springerzaal in Mariniplaza hebben we met de band het album gepresenteerd. Super tof dat er zo veel mensen waren gekomen en ik mag wel zeggen dat het een groot succes was.
De rest van het jaar hebben we veel mooie shows gedaan, waaronder: bevrijdingsfestival Groningen, Hullabaloo, Tros muziekcafé (npo radio 2) en nog vele anderen. Momenteel zijn we bezig met wat nieuwe muziek en ik hoop dat daar snel wat van te horen zal zijn!

Drumlessen

3 dagen in de week geef ik drumles aan, met name, kinderen. Het mooiste moment is wat mij betreft als deze leerlingen bij de concertjes, die ik 2 keer per jaar organiseer, laten horen wat ze allemaal geleerd hebben. Elke keer ben ik weer verrast door de inzet en concentratie van de drumm(st)ers. Als ik dan na afloop van ouders te horen krijg hoe leuk ze het hebben gevonden maakt me dat enorm trots. Op mijzelf en mijn leerlingen.
Komende februari zal er weer een concertje plaatsvinden. Een mooie aanleiding om tegen die tijd weer eens een update op de website te plaatsen.