Naast het werk als uitvoerend muzikant ben ik ook werkzaam als drumleraar. Al tijdens mijn stage merkte ik dat ik het ontzettend leuk vind om zowel kinderen als volwassenen les te geven. De vooruitgang van de leerling, en het contact met de leerling en eventueel de ouders is waar ik het voor doe. Hoe gaaf is het dat je op een zondagavond ineens een whatsappje krijgt met een filmpje van een 6-jarige leerling die met zijn zus aan het jammen is?

 

Noordakkoord

Na mijn afstuderen in 2008 ben ik al snel bij Muziekschool Noordakkoord terecht gekomen. De fijne manier van samenwerken met alle collega's maakt dat ik hier sindsdien met heel veel plezier les geef. Afhankelijk van het aantal leerlingen geef ik op 2 of  3 dagen les via Noordakkoord. In het schooljaar 2015 - 2016 gaf ik op 2 dagen les, op 2 verschillende locaties:

  • Dinsdag in Kloosterburen
  • Donderdag in Garnwerd

http://www.noordakkoord.nl/

 

Muziekvereniging St Caecilia

In 2014 ben ik drumles gaan geven aan leerlingen van muziekvereniging St Caecilia in Kloosterburen. Na een jaar ben ik gevraagd om naast het lesgeven ook de drumband te gaan leiden. Sinds 2015 mag ik mezelf de instructeur van de drumband noemen. In het schooljaar 2015 - 2016 gaf ik op 1 dag les bij St Caecilia.

  • Maandag in Kloosterburen

http://www.muziekverenigingkloosterburen.nl/