Toen ik 13 jaar was ben ik begonnen met drummen. Al snel had ik op de middelbare school een bandje met een aantal vrienden en traden we op op de legendarische schoolfeesten. Sindsdien is er eigenlijk niet zo veel veranderd. Ik vind het spelen met een band nog steeds één van de leukste dingen om te doen, met als enig verschil dat ik dat nu op professioneel niveau doe. Hieronder staat een overzicht van de bands waar ik momenteel in speel.

 

WANTON

In het voorjaar van 2016 ben ik in contact gekomen met de zanger / bandleider van Wanton, Wim Beukema. Vanaf het eerste moment klikte het en zijn we aan de slag gegaan de debuut EP op te nemen. De "Nederpop" liedjes op deze EP zijn erg mooi geworden en vanaf november 2016 te bewonderen. 

In april 2019 is het debuut album van WANTON uitgekomen met 11 geweldige Nederlandstalige liedjes.

"De Groningse Nederpop band WANTON is de formatie rondom zanger en liedjesschrijver Wim Beukema. Samen met gitarist Sebas Graventein schrijven ze de nummers voor WANTON.
De band maakt een combi van folk en pop, zorgen er voor dat je vanaf het begin meegenomen wordt in de poëtische verhalen. Swingen, zingen en genieten. De Nederlandse mix van Coldplay en Dotan."

http://www.wantonmusic.nl

 

Funway West

Funway West is een band die vooral gericht is op het verzorgen van muziek op feesten en bruiloften. In een grote bezetting kan er op de bekende hits lekker gedanst worden en in een kleine bezetting zorgt de band voor ontspannen achtergrondmuziek.

"Zoekt u professionele livemuziek voor uw feest, bruiloft, receptie of evenement? Coverband Funway West, bestaande uit jonge, conservatoriumgeschoolde muzikanten, biedt een uitgebreide show of achtergrondmuziek aangepast aan uw wensen."

http://funwaywest.nl/

 

Band op maat

Daarnaast wordt mij af en toe de vraag gesteld of ik een band kan regelen voor een bruiloft of andere gelegenheid. Door de jaren heen heb ik een aardig netwerk van muzikanten opgebouwd en kan ik voor elke gelegenheid een band samenstellen. Neem gerust contact op voor meer informatie.